en personlig oplevelse, mount shosha, japan
  • Facebook

En personlig oplevelse på Mount Shosha

På mit og min kærestes besøg på bjerget, fandt vi en lille hjemmelavet pung indeholdende en mobiltelefon, en masse kontanter og andre personlige ejendele. Da vi ikke kunne Japansk og da der på toppen af bjerget, ikke var et øje at se tog vi turen ned ad igen. Pludselig ringede telefonen og ejeren af pungen var i den anden ende. Hans engelsk var meget ringe og med hjælp fra venner, som kunne huske nogle japanske sætninger fra vores kursus (inden afrejse), aftalte med manden, at vi ville mødes ved indgangen.

Da vi mødtes med manden var han taknemmelig udover alle grænser. Han bukkede og bukkede og insisterede på, at vi skulle have først 20.000 YEN som findeløn (1100 kr). “Nej tak”; svarede vi. Så skulle vi 10.000 yen, så 5000. Til sidst anerkendte han, at vi ikke ønskede andet, end han fik sine ting tilbage. Vi forlod ham og han bukkede igen

Da vi skulle til at hoppe ombord på svævebanen kom den rare man stormende og overrakte min kæreste pungen – pungen som vi havde fundet. Så i stedet for penge fik hun pungen. Den hjemmelavede, håndsyede, ret smukke pung. Dette skete i 2015. Hun har den endnu, hun har brugt den hver eneste dag – og den har været meget mere værd for hende end nogen penge kunne have været.

Vil du læse om noget mere faktuelt om bjerget, adgang dertil osv. kan du læse det her