Hvilken slags kort, google maps, papir kort, japan,
  • Facebook

Hvilken slags kort

At kort vil helt sikkert komme dig til gode i Japan – men hvilken slags kort. Når du går rundt i  hvilken som helst japansk by, er alle skiltene på japansk. Ikke med de latinske bogstaver, men med japanske tegn (Kanji, Hiragana og Katakana). Du skal altså finde måder, hvorpå du kan gøre det nogenlunde spiseligt for dig selv og din tålmodighed. Hvis man er til kort i hard copy, kan man i de fleste store byer, få 2- sprogede kort, med japansk og engelsk/latin skrift i større boghandlere, på store togstationer og i lufthavnene.

Google Maps kan hjælpe dig rigtigt meget. Hoteller, restauranter og alle de turistattraktioner, som du vil besøge kan findes, ved at indtaste dem på engelsk. Det kan spare dig for en masse frustration og ærgrelser. Dertil hører, at der i Japan er rigtig mange gader og henvisninger til stederne på en måde, som ikke forekommer i Danmark, og her vil Googlekortet igen være en god støtte, når du kan se dét du søger, som “streetview” – gadeplansvisning.

Hvis du skal bruge din telefon som kort kommer du til at bruge data. Og så mange hotspots er der ikke i Japan. Derfor kan det være godt at vide noget om Pocket Wifi. Læs mere om Pocket WiFi her

Google maps – er det bedre end kort?

Skulle du slet ikke ane hvad Google Maps er eller kende til funktionaliteterne – så klik lige her – og bliv positivt overrasket. I Sidste ende er det en smagssag. Et pocket wifi koster lidt. Et papirkort koster også penge. I bund og grund handler det om hvad man er mest tryg ved. Jeg håber, at dette har hjulpet dig.