• Facebook

Nagisa Park – offentligt luksus fodbad

Kan man forestille sig noget mere afslappende og opfriskende end hundrede meter fodbad i Nagisa Park, måske efter en hel dag hvor du har gået rundt på vulkanen. De her fodbade er gratis at bruge og mens du sidder der kan du se udover Kagoshima Bugten, du kan se Kagoshima City og naturligvis, den smukke vulkan.

Det store fodbad nede i byen er naturligvis det som ligger i flottest omgivelser. Men faktisk er der andre steder på øen gratis fodbade, hvor du lige kan smide skoene og ellers lade dine fødder få blodomløb og det vulkanisk mineraliserede vand, som altid er min. 40 grader.r bygget i en smuk park som har masser af græs, hvilket ikke er en selvfølge i japanske parker. Her kan man også opleve bare at gå rundt i en smuk park med træer, men uden græsplæner, som man eks. kunne sætte sig på. Ueno Park er én af dem som nærmest blot har træer. Dét er noget som vi ikke er så vant til hjemme i Dannevang.

Og så er det fodbadene he

Der er flere, mindre fodbad rundt omkring i den lille by som er omkring færgelejet. De er alle pæne og velholdte og bliver passet og rengjort hver eneste dag.