Du sidder med Google i den ene hånd og gode gamle Microsoft Word i den anden. Således prøver du at lave en overskuelig rejseplan. Men det bliver aldrig helt godt. Når du skal ændre din rejseplan skal du Google igen, det kan være at der er en ven som har en skide god idé. Nye ændringer giver nye udfordringer og når man googler sig frem til ny inspiration skal der Word åbnes igen. For Word er det program det fleste mennesker bruger til, at lave lister i. Nogle bruger noget andet, men fællesnævneren er, at det som regel er et 100% manuelt system.

Hvad med at bruge det smarteste Japan-rejse-planlægningsværktøj der findes? Det er måske ikke 100% komplet på hoteloversigtssiden – men derudover – er der fantastisk! Og i rejseplanlægnings-øjemed, noget smartere end Word.

Odigo er en platform, der lader dig planlægge og dele dine ture i Japan. Du kan oprette dine egne tilpassede ture og rejseplaner, komplet med detaljer om det enkelte attraktion, aktivitet sågar med et estimat på rejsetiden fra det ene til det andet sted. Således indeholder det også alle vigtige oplysninger om placeringer og retninger, som du kan bruge på farten eller downloade til dine mobil enhed.

Del dine rejser og rejseoplevelser med dine venner, familie og andre rejsende

Når du kommer til Japan, støtter Odigo dig på din rejse. Gør det lettere og stressfrit. Vil du prøve din første ramen butik? Odigo hjælper dig til at finde de bedste butikker, hvordan man bestiller den gode mad, og hvilke fantastiske seværdigheder og oplevelser der er i dit samme område.

Der kan skrives en million gode ting om Odigo – du skal bare prøve det. Sammen med denne hjemme skal du ikke bruge andre planlægningsværktøjer til din næste Japanrejse.

Du kan oprette dig med din Facebookkonto, som du kan på så mange andre sider – og så er du i gang. Jeg vil ikke skrive mange, lange beskrivende manualer om det – blot linke til siden og deres introduktionsvideo her.