Planlæg din rejse – lav noget research

Japan er et kæmpestort land i forhold til Danmark. Du må gøre dig klart inden din rejse, at du måske ikke kommer til at se det hele. Min refleksion ovenpå min første rejse var, at jeg kun lige have fået en teaser; Der var mere at komme efter. Når man er i Japan risikerer man at blive fascineret af kulturen, ordentligheden og omgang mellem mennesker. at det skaber nye behov. Hvis du bliver grebet af Japan når du er der, får du aldrig nok. Rejs hjem, velvidende at du skal derud igen.

Inden du rejser til Japan, kan du overveje rigtigt mange ting hjemmefra.

  • Hvilken lufthavn skal du lande i?
  • Skal du bruge et JR Railpass fra første dag?
  • Hvad med japansk, skal man kunne sproget?
  • Skal du planlægge alt selv eller skal du bruge et rejsebureau

Rejsebureauløsningen

Skal du slappe HELT af og bare have en rejse uden at du selv står med den store planlægning er det en mulighed, at du kontakter Japanspecialisten, som er en dansk specialist i Japan. De har mange års personlige- og bureauerfaring med at skabe oplevelser i og til Japan.

http://www.japanspecialisten.dk

Japan er et kæmpe land og mit råd er, at du koncentrerer dig om enten ikke have planer eller nå noget indenfor et eller andet tema. Måske du interesserer dig for mange eller Japanske haveer. Så tag dét. Det kan også være mad, elektronik, ture med shinkansen, badestrandene på Okinawaøerne eller noget helt andet.

Planlægger du en tur til Tokyo kan du starte med at besøge vores Tokyo sektion her. Uanset hvor du rejser hen i Japan, skal du have en flybillet. Den kan du læse meget mere om på denne side Jeg har også oprettet en side omkring togrejser, både de lange af dem som er gode at gøre med en JR Pass, ligesom der er en ganske kort sektion om dagsbilletter til undergrundstoget i Tokyo.