shopping i Japan, hvad er billigt, på rejser til japan
  • Facebook

Shopping i Japan – hvad er billigt?

Shopping i Japan er rigtigt nemt og billigt. Og så er der helt vildt mange mærker og modeller til rådighed. I japan er der rigtigt mange outlets og den kæde hedder Mitsui OUTLET Park. Du kan finde den i nærheden af Tokyo og andre større byer. Den største butik i kæden, med hele 220 butikker, ligger i Kisarazu.

Kommer man til Tokyo, Yokohama eller måske Chiba-regionen, skal man helt sikkert gøre sig selv den tjeneste at tage til Mitsui Outlet i Kisarazu. Man kan komme med bus derned fra Tokyo Station, eller man kan gøre det lidt mere autentisk og rejse med de lokale i toget. Togrejsen tager nogenlunde lige så lang tid, som busturen.

Shopping i Tokyo

Menigmand bør ikke forsøge at kortlægge shoppingmuligheder i verdens største by. Jeg vil dog gøre et hæderligt forsøg, omend jeg ikke har set det hele.

Shopping er en kunst alle steder i verden. Det handler velsagtens om at kende de der helt specielle steder,  som de andre ikke har opdaget endnu, eller som turistbrochurerne ikke synes er værd at skrive hjem om. Udvalget er kæmpe, kæmpe stort i Tokyo, og generelt i Japan. Dét er én af de fede ting ved at shoppe i Tokyo.

I 2018 ligger der  intet mindre end 3 butikker som sælger det berømte mærke SUPREME. Noget med dyrt tøj, som kun lander forskellige steder i verden.

Den danske H&M kæde åbnede ret sent i Japan. I 2008 slog de dørene op til en 7 etagers butik i Tokyo. Indtil da havde vestlige kvinder som boede i Japan, og var mere end 175 cm høje, ret svært ved at skaffe helt basale stykker tøj.

HINT: I Japan kan du købe Burberry mærket “Burberry black” som er designet til det japanske marked.

Besøg Mitsuis hjemmeside her