Steder du skal se i Japan

Det her er de steder du skal se når du rejser til Japan. Denne side er bygget af personlige oplevelser, så det kan sagtens ske at jeg på min næste rejser opdager noget nyt, berigende og inspirerende i Japan som jeg bare mener, at du skal se.

Tokyos fantastiske parker

Rigtigt mange mennesker tror, at metropolen kun er mennesker i fuld fart, stålkonstruktioner og glasbygninger i ét væk. Det er også smukke parker med ro, mennesker som er nede i gear, børnefamilier, gadekunstnere og meget andet.

Nogle af de mest populære parker er Yoyogi Park  og Ueno Park (og der er mange andre). Det er her du virkeligt ser japanerne i deres afslappede hverdag, det er her du i sæsonen kan se kirsebærblomsten blomstre og måske endda få lov at feste med japanerne.

Er du ikke til de HELT store parker kan du “nøjes med” en have eks. Koishikawa Korakuenoraku, som er en rigtigt smuk have der også bringer ro og kontraster.

En klassisk Japansk ryokan ude på landet

En rejse til Tokyo er nærmest obligatorisk på din første rejse til Japan, men jeg vil rigtigt meget anbefale at du tager en tur eller to ud på landet og overnatter på en ryokan. En klassisk, Japansk kro hvor man sover på futon på gulvet som naturligvis består af tatamimåtter.

En tur med Tokyo og Kyoto ville være fantastisk, men for at supplere de to byer anbefaler vi ofte en tur ud i et af de mange, mange landdistrikter, hvor du overnatter på en ryokan.  Hvis dit udgangspunkt er Tokyo kan du meget vel vælge at tage ned på Ito-halvøen, som simpelthen er plastret til med smuk natur og masser af ryokans.

Du skal naturligvis et sted hen hvor der er onsen, naturlige varme kilder. Fr du dette med i dit lille afstik fra Tokyo, så har du givet dig selv en mere fuldendt Japanoplevelse. Skriv det ned under steder du skal se i Japan.

JapanSpecialisten er ekspert i den slags.

Naturen er et kapitel for sig

Japan har ualmindeligt meget natur, mange øde men usandsynlig smukke områder. Selvom der bor 130 millioner mennesker i Japan, er befolkningstætheden blot omtrent 337 pr/km2. Dermed er Japan blot på 36. pladsen over lande i verden i forhold til befolkningstæthed. Det er ikke meget i forhold til andre lande med færre indbyggere og en meget højere befolkningstæthed.

: OPDATERES : 

Kommentér med Facebook